ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ

 

Kemik ve eklem sağlığın için en iyi bakımı almak, yaşam kaliteni artırmak için büyük önem taşır. Kemik ağrıları, eklem problemleri veya spor yaralanmaları ile ilgili sorunların mı var? Uzman bir ortopedi ve travmatoloji doktoru mu arıyorsun? MyVatan, Türkiye’de ortopedi ve travmatoloji alanında uzman doktorları bulmana yardımcı olur.

Ortopedi ve Travmatoloji, kas-iskelet sistemi hastalıklarının teşhis ve tedavisi ile ilgilenen bir tıp dalıdır. MyVatan, bu alanda uzman doktorlarla çalışarak, senin için en doğru tedavi yöntemlerini bulmana yardımcı olur. İşte MyVatan’ın Ortopedi ve Travmatoloji alanında sunduğu alt uzmanlıklar: 

  • Artroplasti: Eklemlerdeki hasar veya deformitelerin cerrahi olarak düzeltilmesi. 
  • Artroskopi: Eklem içi sorunların teşhisi ve tedavisi. Diz, omuz ve diğer eklemlerdeki rahatsızlıklar için.
  • Rejeneratif Ortopedi: Doku yenileme ve onarımını teşvik eden tedaviler. Kök hücre tedavisi gibi modern yöntemlerle kas-iskelet sisteminde iyileşme.
  • Omurga Cerrahisi: Omurga hastalıklarının cerrahi tedavisi. Skolyoz, disk hernisi ve diğer omurga rahatsızlıklarının giderilmesinde uzman çözümler.
  • El Cerrahisi: El ve bilek sorunlarının tedavisi. Karpal tünel sendromu ve diğer el rahatsızlıkları için cerrahi ve cerrahi olmayan tedavi seçenekleri.
  • Omuz ve Dirsek Cerrahisi: Omuz ve dirsek eklem problemlerinin tedavisi. Rotator manşet yırtıkları, omuz çıkıkları ve dirsek sorunları için uzman müdahaleler.
  • Spor Tıbbı: Spor yaralanmalarının teşhis ve tedavisi. Sporcularda görülen kas ve eklem problemlerine yönelik özel tedavi protokolleri.
  • Travmatoloji: Kaza veya yaralanma sonrası kemik ve eklem sorunlarının tedavisi. Kırık, çıkık ve diğer travmatik yaralanmalar için kapsamlı bakım.
  • Boy Uzatma ve Deformite Cerrahisi: Boy uzatma ve vücut deformitelerinin düzeltilmesi. İleri cerrahi tekniklerle fiziksel görünüm ve fonksiyon iyileştirilir.
  • Kozmetik Boy Uzatma: Boyunu uzatmak isteyenler için cerrahi çözümler. Estetik açıdan daha iyi bir duruş ve özgüven artırıcı sonuçlar.

Ortopedi ve Travmatoloji alanında ihtiyacın olan tüm uzmanlıkları bulmak ve sağlığını en iyi şekilde korumak için MyVatan sana destek olur. Ortopedi ve Travmatoloji nedir, hangi tedavileri kapsar, hangi belirtilerle doktora başvurulmalıdır gibi tüm sorularına MyVatan ile yanıt bulabilirsin. MyVatan, uzman danışman kadrosu ile seni doğru doktorlarla buluşturarak tedavi sürecini kolaylaştırır.

Türkiye’de ortopedi ve travmatoloji hizmetlerine erişim MyVatan ile çok daha kolay ve erişilebilir! Kemik ve eklem sağlığını riske atmadan, deneyimli doktorlara ulaşarak tedavi sürecini güvenle geçirebilirsin. MyVatan’ın uzman danışman kadrosu, ortopedi ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için burada.

Aşağıdaki buton üzerinden MyVatan WhatsApp Yardım Hattına bağlanarak işlemlerini başlatabilirsin. Hızlı ve güvenilir doktor bulma hizmeti için MyVatan mobil uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan indirerek kullanabilirsin. 

 

MyVatan App Store

MyVatan Google Play Store

/

img

Bilgilendirme Hizmeti

BİZE ULAŞIN
tr_TRTurkish