OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞLERİ (HGS)

 

Vatanında aracınla otoyol ve köprülerden geçiş yaparken dikkat etmen gerekenleri biliyor musun? Otoyol ve köprü ücretini ödemeden kullanman Türkiye’de ceza ile karşılaşmana neden olabilir. Ücretli otoyol ve köprü seçeneklerini kullanırken nelere dikkat etmen gerekir, geçiş ücretini nasıl ödeyebilirsin, HGS nedir, HGS aboneliği nasıl yapılır bilmiyorsan hiç endileşenme. MyVatan bu süreçte de seninle!

 

Türkiye’de geçişi ücretli olan otoyol ve köprüleri kullanabilmen için HGS abonesi olman ve HGS hesabında geçiş ücretini karşılayacak bakiyenin bulunması gerekir. HGS abonelik işlemleri senin için karışık olabilir ve birçok soru işaretini beraberinde getirebilir. Bu nedenle MyVatan uzman danışman kadromuzla Türkiye’de özgürce seyahat edebilmen için her zaman yanındayız!

 

MyVatan ile HGS işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilir, ücretli otoyol ve köprüleri güvenle kullanabilirsin. Türkiye’de huzurlu ve güvenli bir seyahat için MyVatan uzman danışman kadrosu sana rehberlik ederek HGS abonelik işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamanı sağlar.

 

MyVatan, otoyol ve köprü geçişlerinde (HGS işlemlerinde) sana nasıl yardımcı olabilir?

Türkiye’de otoyol ve köprü geçiş işlemlerinde (HGS) MyVatan her biri farklı ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlanan iki farklı hizmet sunar:

  • HGS Bilgilendirme Hizmeti : MyVatan uzman danışman kadrosunun senin için özel olarak hazırladığı detaylı yönerge ve destek ile Türkiye’de otoyol ve köprü geçişleri hakkında güncel ve doğru bilgilere ulaşabilir, yönerge ile HGS abonelik işlemlerini kendin yürütebilirsin. Ayrıca HGS ile otoyol ve köprülerden geçiş yaparken nelere dikkat etmen gerektiği öğrenebilir, uzman danışman kadromuzun sana sunduğu ek tavsiye ve faydalı bilgilerden yararlanabilirsin.

  • HGS İşlemleri Danışmanlığı: MyVatan’ın uzman danışman kadrosu HGS işlemlerini seninle birlikte yürütür, Türkiye’de kolay ve keyifli bir şekilde seyahat edebilmeni sağlamak için her zaman yanında olur. Sen de karmaşık ve uzun işlemlerle uğraşmadan, ceza kesilir mi stresi yaşamadan vatanında keyifli ve sorunsuz bir yolculuğun keyfini yaşarsın. Uzman danışman kadromuz sana bu konuda en iyi şekilde yardımcı olmak için çalışmalarını sürdürüyor, bu hizmet çok yakında seninle olacak. 

 

MyVatan ile vatanında sorunsuz ve stressiz bir yolculuk! MyVatan’ın ihtiyacına özel olarak sunduğu bu iki hizmet kapsamından sana en uygun olanı seçerek Türkiye’de otoyol ve köprü geçiş işlemlerini güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsin. HGS işlemlerini kolayca tamamla, vatanında özgürce seyahat etmenin tadını çıkar. Unutma MyVatan Türkiye’ye kavuşmanın keyfinin çıkarman için her zaman seninle. Uzman danışman kadromuz sana rehberlik etmek, sorularını yanıtlamak ve Türkiye ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için heyecanla seni bekliyor!

 

Aşağıda bulunan buton üzerinden MyVatan WhatsApp Yardım Hattına bağlanarak işlemlerini başlatabilirsin. Hızlı işlemler için MyVatan mobil uygulamasını da uygulama marketlerden indirebileceğini unutma

MyVatan App Store

MyVatan Google Play Store

/

img

Bilgilendirme Hizmeti

BİZE ULAŞIN

/

img

HGS Al

ÇOK YAKINDA

Türkiye’de Otoyol ve Köprü Geçişleri (HGS İşlemleri)

2017 yılından itibaren Türkiye’de otoyol ve köprüleri kullanan tüm araçların HGS abonesi olması zorunludur. Bu kural aynı şekilde yabancı plakalı araçlar için de geçerlidir. HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), Türkiye’de otoyol ve köprü geçiş ücretlerini elektronik bir şekilde tahsis eden bir sistemdir. 2012 yılından beri ülkemizde kullanılan bu sistem nakit ödeme yapmadan araçlara hızlı ve kolay geçiş imkanı sunar. 

 

Yurt dışı plakalı araçlar HGS kullanmadan otoyol ve köprülerden geçiş yapamazlar. HGS abonesi olmayan bir aracın ücretli köprü ve otoyolları kullanması “kaçak geçiş” olarak tanımlanır ve bu durumda araç sahibi cezai bir işlem ile karşılaşır. Ayrıca, ihlal cezası ödenmediği takdirde yurt dışı plakalı aracın Türkiye’den çıkışı gecikebilir ve engellenebilir. 

 

Türkiye’de güvenli ve sorunsuz bir yolculuk için HGS aboneliği ve bakiye yükleme işlemlerini ülkemize giriş yapmadan önce tamamlaman büyük bir önem taşır. HGS nedir, HGS işlemleri nasıl yapılır, HGS işlemleri nereden yapılır, HGS sorgulama nereden yapılır gibi birçok sorunun cevabı MyVatan’da. MyVatan ile tüm sorularının cevabını kolayca öğren, sana özel olarak hazırlanan rehber ile HGS işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamla. 

 

MyVatan aracılığıyla HGS işlemleri hakkında doğru ve güncel bilgilere erişebilir, senin için hazırlanan detaylı rehber ile işlemlerini güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin. Türkiye ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için MyVatan’ın her zaman yanında olduğunu unutma!

 

Sen de şimdi MyVatan’lı ol!

tr_TRTurkish