YEMİNLİ TERCÜME

Türkiye’deki işlemlerinde ihtiyaç duyduğun yeminli tercümanlık hizmetine güvenle ve kolay bir şekilde nasıl ulaşabileceğini biliyor musun? Resmi ve hukuki belgelerinin yeminli tercüme işlemleri için hiç endişelenme. MyVatan bu süreçte de seninle! 

 

Yurt dışında yaşayan veya çalışan Türk vatandaşları olarak Türkiye’de gerçekleştirmek istediğin birçok işlemde yeminli tercüme hizmetine ihtiyaç duyabilirsin. Türkiye’deki işlemlerinde resmi ve hukuki belgelerinin yeminli tercümanlık işlemleri senin için karmaşık olabilir. MyVatan, Türkiye’deki işlemlerini zahmetsiz ve kolay bir hale getirmek için yeminli tercüme işlemlerinin ne kadar önemli olduğunun farkında. Bu nedenle uzman tercüman kadromuzla bu süreçte de yanındayız! 

 

MyVatan noter onaylı yeminli tercüman kadrosu İngilizce, Almanca, Fransızca ve daha birçok dilden Türkçeye ve ihtiyaç duyduğun diğer dillere yeminli tercüme hizmeti sunarak işlemlerini kolaylaştırmana yardımcı olur. Böylece Türkiye’deki işlemlerin için gerekli olan belgelerin yeminli tercüme sürecinde vakit kaybetmez, yeminli tercümanlık hizmetini nereden ve nasıl alacağın konusunda kafa karışıklığı yaşamazsın. 

 

MyVatan yeminli tercüme ihtiyacında sana nasıl yardımcı olabilir?
MyVatan uzman tercüman kadrosuyla yeminli tercüme işlemlerinde sana güvenilir ve en hızlı hizmeti sunar. Yeminli tercüme hizmetine ihtiyaç duyduğun resmi ve hukuki belgelerini MyVatan ile kolay bir şekilde tercüme ettirebilir, Türkiye’deki işlemlerini zahmetsiz bir hale getirebilirsin. 

 

Türkiye işlemlerinde yeminli tercüme ihtiyaçlarıyla vakit kaybetme! MyVatan’ın “Yeminli Tercümanlık” hizmeti ile resmi ve hukuki belgelerinin tercüme işlemlerini hızlı ve kolayca gerçekleştir, vatanına kavuşmanın keyfini yaşa! 

 

Aşağıda bulunan buton üzerinden MyVatan WhatsApp Yardım Hattına bağlanarak işlemlerini başlatabilirsin. Hızlı işlemler için MyVatan mobil uygulamasını da uygulama marketlerden indirebileceğini unutma.

MyVatan App Store

MyVatan Google Play Store

/

img

Bilgilendirme Hizmeti

BİZE ULAŞIN

/

img

Yeminli Tercüme Yaptır

BİZE ULAŞIN

Yeminli Tercüme Nedir?

 

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları Türkiye’deki birçok işlemlerinde yeminli tercüme hizmetine ihtiyaç duyar. Yeminli tercüme, belgelerin doğruluğu ve resmiyeti açısından büyük bir önem taşır. Özellikle yurt dışından alınan belgelerin Türkiye’deki çeşitli kurum ve kuruluşlara sunulabilmesi için yeminli tercüme hizmeti gerekir. Türkiye işlemlerinde gerekli olan belgelerin doğru ve güvenilir bir şekilde tercüme edilmesi işlemlerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlamak için oldukça önemlidir.

 

Türkiye’de Sosyal Güvenlik Kurumu gibi resmi kurumlar ile ilgili işlemlerden hukuki işlemlere, noter işlemlerinden eğitim ve akademi alanındaki işlemlere kadar birçok alanda yeminli tercüme ihtiyacı söz konusu olabilir. Yeminli tercüme hizmetine ihtiyaç duyabileceğin belgeler arasında pasaport, kimlik, evlilik cüzdanı, ehliyet ve diploma gibi belgelere ek olarak ihtiyaç doğrultusunda mahkeme tutanakları, şirketler arası anlaşmalar, transkript ve öğrenci belgesi gibi evrakların da yeminli tercümesine gerek duyulabilir.

 

MyVatan ihtiyacına özel hizmet anlayışıyla resmi belgelerinin tercümesinde uzman tercüman kadrosuyla süreçlerinin hızlanmasını ve güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Böylece resmi belgelerinin yeminli tercüme sürecinde vakit kaybetmez, vatanındaki işlemlerini güvenle gerçekleştirmenin kolaylığını yaşarsın!

 

Sen de şimdi MyVatan’lı ol!

tr_TRTurkish