Sosyal Güvenlik Danışmanlığı 

Yurt dışından Türkiye’ye geldiğinde sosyal güvenlik haklarından nasıl yararlanacağını biliyor musun? Türkiye Cumhuriyeti sosyal güvenlik kapsamında vatandaşlarına birçok imkan sunar. Ancak Türkiye seyahatinde veya vatanına dönüşünde bu imkanlardan nasıl faydalanacağını bilmiyor, sosyal güvenlik hakların ve işlemlerin konusunda kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsin. Ancak hiç endişelenmene gerek yok, MyVatan sana yardımcı olmak için burada. 

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının sosyal güvenlik kapsamında emeklilik ve sağlık işlemlerinden faydalanabilmesi için yerine getirmesi gereken bazı şart ve işlemler vardır. Ek olarak ülkeler arasında yapılmış olan sosyal güvenlik anlaşmaları da Türkiye’deki sosyal güvenlik işlemlerinden nasıl faydalanacağını belirler. MyVatan olarak sana yardımcı olmak, Türkiye’de sosyal güvenlik işlemlerini kolaylaştırmak ve zahmetsiz bir hale getirmek için yanındayız. 

MyVatan ile sosyal güvenlik kapsamında bu ve çok daha fazla konuyu bize danışabilirsin: 

 

  • Hangi Statüden Emekli Olmalıyım?

  • Malulen Emeklilik İşlemleri 

  • Yurt Dışı İşe Giriş Tarihi ile Türkiye’den Emekli Olma

  • Askerlik Borçlanması İşlemleri 

  • Doğum Borçlanması İşlemleri

  • Yurt Dışı Borçlanma Yoluyla Emeklilik İşlemleri

  • Türkiye – Almanya Hizmetlerinin Birleştirme İşlemleri

  • Dul / Yetim Aylığı İşlemleri

 

Bu gibi pek çok sosyal güvenlik işlemleri konusu hakkında MyVatan’dan detaylı bilgi alabilir, haklarını öğrenebilir, Türkiye Cumhuriyeti’nin sana sunduğu imkanlardan faydalanabilirsin. MyVatan, Türkiye’deki tüm işlemlerinde sana yardımcı olmak için burada!

MyVatan, sosyal güvenlik işlemlerinde sana nasıl yardımcı olabilir?

Türkiye’de sosyal güvenlik işlemleri için MyVatan her biri farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan iki farklı hizmet sunar: 

  • Sosyal Güvence Bilgilendirme Hizmeti: Türkiye’de sosyal güvenlik hizmetlerinden faydalanabilmen için gerekli bilgileri, haklarını ve yapman gereken işlemleri MyVatan’ın uzman danışman kadrosu aracılığıyla öğrenebilirsin. 

  • Sosyal Güvenlik Danışmanlığı: MyVatan’ın uzman danışman kadrosu sosyal güvenlik işlemleri ile ilgili ihtiyaç duyduğun her konuda yanında olur, süreçlerini ve işlemlerini senin ile birlikte yürütür. 

Türkiye’de sosyal güvence hakların (sağlık hizmetleri, emeklilik hakkı, aylık işlemleri, askerlik borçlanması vb.) hakkında merak ettiğin her şey MyVatan’da! MyVatan’ın ihtiyacına özel olarak sunduğu bu iki hizmet kapsamından sana en uygun olanı seçerek sosyal güvenlik işlemlerin hakkında güncel ve doğru bilgileri öğren, işlemlerini kolayca yürüt, vatanına kavuşmanın keyfini yaşa. Unutma MyVatan Türkiye’ye kavuşmanın ve işlemlerini kolayca çözmen için her zaman seninle. Uzman danışman kadromuz sana rehberlik etmek, sorularını yanıtlamak ve Türkiye ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için heyecanla seni bekliyor!

Aşağıda bulunan buton üzerinden MyVatan WhatsApp Yardım Hattına bağlanarak işlemlerini başlatabilirsin. Hızlı işlemler için MyVatan mobil uygulamasını da uygulama marketlerden indirebileceğini unutma.

MyVatan App Store

MyVatan Google Play Store

/

img

Bilgilendirme Hizmeti

BİZE ULAŞIN

/

img

Danışmanlık Hizmeti

BİZE ULAŞIN

Türkiye Sosyal Güvenlik İşlemleri 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına sosyal güvenlik kapsamında birçok hak ve imkan sunar. Türkiye seyahatinde ya da dönüş planlarında ülkende sağlık hizmetlerinden yararlanmak istiyor, vatanında emekli olmayı hayal ediyorsan sosyal güvenlik işlemlerini başlatmak için resmi kurumlar tarafından yapılan düzenlemeler ve hakların hakkında bilgi sahibi olman oldukça önemli. 

 

Yurt dışında yaşayan ve çalışan Türk vatandaşları Türkiye’de sosyal güvenlik hizmetleri kapsamında birçok hak ve imkana sahiptir. Ancak Türkiye’de sosyal güvenlik işlemlerinden nasıl yararlanacağını, neler yapman gerektiğini bilmiyor olabilirsin. Bunun için resmi kurumlara gerekli belgeler ile başvurman, belirli prosedürleri takip etmen ve bu süreç hakkında doğru ve güncel bilgilere ulaşman oldukça kritik. 

 

MyVatan ile sosyal güvenlik haklarını öğren, işlemlerini kolayca başlat! Hangi statüden emekli olmalıyım diye soruyorsan, dul / yetim aylığı, malulen emeklilik, askerlik borçlanması, doğum borçlanması ve her iki ülke hizmetlerinin birleştirilmesi, yurt dışı ilk işe giriş tarihi başlangıç saydırılarak Türkiye’den nasıl emekli olabileceğin hakkında tüm merak ettiklerin MyVatan’da. 

 

MyVatan’ın uzman danışman kadrosu aracılığıyla Türkiye’de sosyal güvenlik haklarını öğren, sağlık hizmetleri ve emeklilik işlemleri gibi konularda kolayca bilgi sahibi ol, vatanında sosyal güvenlik işlemlerini kolayca yürüt. Vatanında sosyal güvenlik haklarından faydalanabilmek için MyVatan uzman danışman kadrosunun senin için hazırladığı yönerge ile güncel ve doğru bilgilere erişebilir ya da bu süreci MyVatan’ın seninle birlikte yürütmesini talep edebilirsin. Türkiye ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için MyVatan’ın her zaman yanında olduğunu unutma!

 

Sen de şimdi MyVatan’lı ol!

tr_TRTurkish