Emeklilik İşlemleri

Yurt dışında çalıştıktan sonra Türkiye’de emekli olmak mı istiyorsun? Türkiye’de emeklilik işlemleri nasıl yapılır bilmiyorsan endişelenmene hiç gerek yok. MyVatan emeklilik işlemlerinde sana yardımcı olmak için burada! 

Türkiye Cumhuriyeti, yurt dışında çalışan ve Türkiye’de emekli olmak isteyen Türk vatandaşlarına birçok hak sunar. Türkiye’de emekli olabilmek için belirli şartları sağlaman ve prosedürleri yerine getirmen gerekir. Türkiye’de emekli olma işlemlerinin senin için zor ve karmaşık olabileceğini biliyoruz. Biz de MyVatan olarak sana yardımcı olmak, Türkiye’de emekli olma işlemlerini kolaylaştırmak ve zahmetsiz bir hale getirmek için yanındayız!

MyVatan ile Türkiye’de emeklilik işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsin. Vatanında emekliliğin tadını çıkarabilmen için MyVatan uzman danışman kadrosu yanında olarak Türkiye’deki emeklilik işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamanı sağlar. 

MyVatan, Türkiye’de emeklilik işlemlerinde sana nasıl yardımcı olabilir?

Türkiye’de emekli olma işlemleri için MyVatan her biri farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan iki farklı hizmet sunar: 

Emeklilik İşlemleri Belge Hazırlama Hizmeti: Yurt dışında çalışıp Türkiye’de emekli olmak istiyorsan Türkiye’de emeklilik işlemleri ve yurt dışı borçlanması hakkında doğru ve güncel bilgileri MyVatan uzman danışman kadrosu aracılığıyla edinebilir, senin için özel olarak hazırlanan yönerge ile emeklilik işlemlerini kendin yürütebilirsin. 

Emeklilik İşlemleri Danışmanlığı: MyVatan’ın uzman danışman kadrosu, Türkiye’de emeklilik işlemlerini seninle birlikte yürütebilir. Böylece karmaşık süreçlerle vakit kaybetmez, vatanında emekliliğin keyfini çıkarırsın. 

Türkiye’de emekli olma hayaline MyVatan ile kolayca kavuş! MyVatan’ın ihtiyacına özel olarak sunduğu bu iki hizmet kapsamından sana en uygun olanı seçerek Türkiye’de emekli olma işlemlerini güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsin. Unutma MyVatan Türkiye’ye kavuşmanın ve işlemlerini kolayca çözmen için her zaman seninle. Uzman danışman kadromuz sana rehberlik etmek, sorularını yanıtlamak ve Türkiye ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için heyecanla seni bekliyor!

Aşağıda bulunan buton üzerinden MyVatan WhatsApp Yardım Hattına bağlanarak işlemlerini başlatabilirsin. Hızlı işlemler için MyVatan mobil uygulamasını da uygulama marketlerden indirebileceğini unutma

MyVatan App Store

MyVatan Google Play Store

/

img

Belge Hazırlama Desteği

BİZE ULAŞIN

/

img

Başvuru Hizmeti

BİZE ULAŞIN

Türkiye’de Emeklilik İşlemleri 

Türkiye Cumhuriyeti, yurt dışında yaşayan ve Türkiye’de emekli olmak isteyen Türk vatandaşlarına çeşitli haklar sunar. Yurt dışında çalışıp Türkiye’de emekli olmayı planlıyorsan emeklilik işlemlerini gerçekleştirmek için belirli şartları sağlaman ve Sosyal Güvenlik Kurumu gibi resmi kurumlar tarafından belirlenen prosedürleri yerine getirmen gerekir. Emeklilik işlemleri hakkında doğru ve güncel bilgilere sahip olman Türkiye’de emekli olma sürecini kolaylaştırmak için oldukça önemli. 

 

Yurt dışında çalışan Türk vatandaşları yurt dışı borçlanması yoluyla Türkiye’de emekli olma hakkına sahiptir. Yurt dışı hizmet borçlanması ile yurt dışında geçirilen süreler Türkiye’de geçirilmiş gibi kabul edilerek Türkiye’de emekli olabilirler. Bu kapsamda, yurt dışında geçirilen sürelerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından borçlanılması gerekmektedir. 

 

Yurt dışında çalışıp Türkiye’de emekli olmak istiyorsan emeklilik işlemleri nasıl yapılır, yurt dışı emeklilik borçlanması hakkında tüm güncel ve doğru bilgileri MyVatan’ın uzman danışman kadrosu aracılığıyla öğrenebilir, sana özel olarak hazırlanan rehber ile Türkiye’de emekli olma işlemleri kolayca yürütebilir ya da MyVatan’ın uzman danışman kadrosunun emeklilik işlemlerini seninle birlikte yürütmesi talep edebilirsin. 

 

MyVatan ile vatanında emekli olmanın keyfini yaşa! MyVatan uzman danışman kadrosu aracılığıyla Türkiye’de emeklilik ve yurt dışı emeklilik borçlanması işlemlerini senin için hazırlanan yönerge ile sorunsuz bir şekilde gerçekleştir ya da MyVatan’ın seninle birlikte yürütmesini talep et emeklilik hayallerine MyVatan ile kolayca kavuş. Türkiye ile ilgili tüm işlemlerini kolaylaştırmak için MyVatan’ın her zaman yanında olduğunu unutma!

 

Sen de şimdi MyVatan’lı ol!

tr_TRTurkish